Scherp op schoon

ATTENT OP MILIEU EN TEVREDEN MEDEWERKERS

  • Milieu beleid

Onze zorg voor het milieu begint bij de aandacht voor het vervoer van en naar de werkplek. Wij zoeken de schoonmakers, zo dicht mogelijk bij de werkplek, zodat deze zonder gebruik van vervuilende transportmiddelen bereikt kan worden. Daarnaast bestaat onze wagenpark uit elektrische scooters voor in de binnenstad en milieuvriendelijke auto’s met een hele lage CO2-uitstoot.

Onze schoonmaakmethodiek is zoveel mogelijk afgestemd op de microvezelmethode. Bij deze methode worden nauwelijks schoonmaakmiddelen gebruikt en is het resultaat optimaal. De schoonmaakmiddelen die voor het periodieke schoonmaakwerk gebruikt worden zijn biologisch afbreekbare producten.

  • Sociaal beleid

Investeren in de mensen en menselijk geluk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft uiteraard te maken met een goed personeelsbeleid. In de schoonmaakbranche echter, is de zorg voor het uitvoerende personeel ten aanzien van werkomstandigheden, handhaving CAO en opleidingsmogelijkheden nog te vaak een bijzaak.

Bij Cityservice staan de uitvoerende medewerkers centraal. Al onze mensen werken in vast dienstverband en op vaste werkplekken. Ze krijgen hierbij de juiste waardering en alle mogelijkheden om een opleiding te kunnen volgen.