Scherp op schoon

ATTENT OP EEN SCHONE WERKOMGEVING

Schoonmaakonderhoud

Het schoonmaakpakket bestaat uit het schoonmaakonderhoud van kantoor- en bedrijfsgebouwen, showrooms, winkelpanden, trappenzalen, scholen, publieke ruimten en gemeentelijke instellingen.
Onze schoonmaakprocedures en methodieken zijn altijd afgestemd op het type object en op de aard van de schoon te maken ruimten. Zo hebben wij aparte werkprogramma’s voor de diverse objecten ontwikkeld, die zowel aan de kwaliteitseisen van de opdrachtgever als aan uw budget voldoen.

Glasreiniging

Uw gebouw is uw visitekaartje voor uw medewerkers en klanten. De reiniging van uw ramen is van cruciaal belang voor een nette uitstraling van uw gebouw. Een goede planning en juiste uitvoering zorgen voor een continu optimaal resultaat. Cityservice maakt voor uitvoering dan ook altijd een reinigingsplan. In het plan komt duidelijk naar voren met welke frequentie de verschillende soorten glas worden bewassen en wanneer dit wordt  uitgevoerd. Aan dit plan gaat een schouwing van het te wassen object vooraf.

Veiligheid en milieu staan in de uitvoering centraal. Vanzelfsprekend wordt de regelgeving uit Veilig werken op hoogte in acht genomen. Eén van de belangrijkste onderdelen van het glasbewassingsplan is dan ook de risico-inventarisatie (RIE).

Ervaren en gecertificeerde glazenwassers zorgen dat uw bedrijfspand er altijd stralend bijstaat.

Vloeronderhoud

Verzorgde vloeren dragen bij aan de uitstraling van uw pand. Dit begint bij het dagelijkse en wekelijkse onderhoud van de vloeren. Daarnaast is het zeer belangrijk voor de uitstraling en duurzaamheid de vloeren periodiek te verzorgen. Hierbij is het van belang een juist onderhoudsplan op te stellen, in te plannen en uit te voeren. Het onderhoudsplan is afhankelijk van de gebruiksintensiteit en de type van de vloeren. Een goed onderhoudsplan maakt dan ook verschil in ruimten waarin de vloeren intensiever worden gebruikt en ruimte waarin de vloeren minder intensief worden gebruikt, rekening houdend met de type vloer.
Afhankelijk van uw eisen en wensen adviseert Cityservice u de meest scherpe methodiek en frequentie toe te passen per ruimte en per type vloer.