Scherp op schoon

Vlekkeloze schoonmaak en piekfijne onderhoudsdiensten voor logistieke speler

Vlekkeloze schoonmaak en piekfijne onderhoudsdiensten voor logistieke speler

Toen Sandra Van den Berg van Sany Group op zoek moest naar een nieuwe partner voor de schoonmaak en het onderhoud van gebouwen, glasbewassing en sanitaire voorzieningen, vond ze die bij Cityservice. Intussen komen de medewerkers van Cityservice al jarenlang ongeveer dagelijks langs in elk van de vijf vestigingen van het bedrijf. Sandra vertelt ons meer over deze samenwerking.

Sany Group is actief in expeditie, transport, opslag en logistiek, en dat zowel via land, spoorwegen, over zee als in de lucht. Het bedrijf heeft een vijftal vestigingen in het Antwerpse: Sint-Job-in-‘t-Goor, Hoboken, Lier, Essen en Meer. Toen de vaste werkvrouw bij Sany Group overleed, moest CEO Sandra Van den Berg op zoek naar een nieuwe partner voor het onderhoud van de gebouwen. Het bedrijf vroeg offertes op en vergeleek verschillende schoonmaakbedrijven. Uiteindelijk viel de keuze op Cityservice, en dat beklaagt Sandra zich niet.

Van schoonmaak en ramen wassen tot klusjes

“Cityservice doet het onderhoud voor de hele groep, in alle vestigingen. Elke dag is er wel iemand van Cityservice aanwezig”, legt Sandra uit. “Ze maken de kantoren schoon, wassen de ramen, leveren tapijten en zorgen voor al het nodige sanitaire materiaal. Daarnaast maken ze vuilbakken en de papiermanden leeg, ruimen ze op en voeren ze kleine klusjes uit, zodat alles in orde is.”

We zijn heel tevreden over de schoonmaakmedewerkers. Zaakvoerder Mourad Boughaba is gewoon top. In het begin hebben we samen afspraken gemaakt over de taken die nodig waren, waarna hij het werk verdeelde onder zijn medewerkers. Nu komt hij geregeld zelfs langs om het geleverde werk te controleren. Op elke locatie ligt een logboek dat hij dan nakijkt. Wanneer we iets extra’s nodig hebben, schrijven we dat ook in het logboek.”