Scherp op schoon

Kraaknette kantoren en gebouwen bij Antwerpse patrimoniumbeheerder

Kraaknette kantoren en gebouwen bij Antwerpse patrimoniumbeheerder

Groep L is een Antwerps bedrijf dat gespecialiseerd is in patrimoniumbeheer en projectontwikkeling. Het is gespecialiseerd in het volledige vastgoedtraject, van aankoop en renovatie tot verhuur. Zowel voor particulieren als professionelen heeft Groep L een onderscheidend aanbod aan unieke panden met vaak een historisch karakter. Een bedrijf dat zulke mooie panden aanbiedt, wil uiteraard zelf in een piekfijne omgeving werken. Daarvoor doet Groep L een beroep op Cityservice.

kantoorschoonmaak, glasbewassing en klusjesdienst

“In de meeste van onze kantoorgebouwen doen de medewerkers van Cityservice dagelijks of wekelijks de schoonmaak. Ze wassen ook de ramen. Daarnaast voeren ze kleine klusjes uit. Denk aan een slot vastzetten of lampen vervangen. Dat is handig. Omdat ze altijd iemand op de baan hebben, zijn ze snel ter plaatse”, klinkt het bij Groep L.

“We zijn zeer tevreden over de kwaliteit die Cityservice levert en over het personeel. Vroeger werkten we met andere schoonmaakfirma’s samen, maar toen moesten we toch vaak zelf nog eens gaan controleren en noteren wat beter kon.” Sinds Groep L Cityservice inschakelt, verloopt alles vlekkeloos. Zelfs letterlijk. Het bewijs? Ook de huurders van Groep L doen een beroep op deze Antwerpse schoonmakers. “Heel wat van de bedrijven die bij ons een gebouw of ruimte huren, werken met Cityservice als intern schoonmaakbedrijf.”

Kortom, bij Groep L horen we niets dan lof over Cityservice: deze samenwerking duurt zeker verder. “We houden ook van het motto van Mourad Boughaba: ‘Ik wil niet de grootste zijn. Ik wil de beste zijn’”, luidt het tot slot.

Een tevreden klant met een mooi gepoetst gebouw is het beste uithangbord voor een schoonmaakbedrijf. Kies dus net zoals Groep L en tal van andere klanten voor de diensten van Cityservice, een bedrijf dat geeft om mensen en om een schoon resultaat.